Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Baş ve Kültür Merkezinin mimarlarından Oral Göktaş, BAKSM’nin yenilenme aşamasından fonksiyonlarına kadar tüm detaylarını mimarlarla paylaşırken sunum büyük ilgi ve katılımla takip edildi.
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İSMD)’nin “Nasıl yaptık? Neler yapabiliriz” konulu panelleri kapsamında “Kültür ve Sanata Yeni Bir Ev BAKSM” konulu panelde Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Baş ve BAKSM’nin mimarlarından Oral Göktaş keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Salt Galata’da gerçekleşen ve mimarlarla firmaların bir araya geldiği etkinlikte Baş ve Göktaş, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin değişimi, tasarımı ve uygulama süreçlerine dair bilgi ve paylaşımlarda bulundu. Oldukça yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen sunum sonrasında Hakan Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a bu kadar önemli bir projeyi ortaya koydukları için teşekkürlerini iletti.

Mimar Göktaş, “Beylikdüzü Belediyesi, BAKSM’yi hayal ettiğimizin ötesinde kullanılabilir hale getirdi”
BAKSM’nin uygulanmış en büyük projelerinden olduğunu belirterek projenin tüm fonksiyonlarını ve binanın detaylarını paylaşan Mimar Oral Göktaş, “Tasarımcının kafasındaki hayalin işveren tarafından da sahiplenilip aynı heyecanla devam etmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Her alınan kararın bizim onayımızdan geçtiği bir süreçti. Beylikdüzü Belediyesi, BAKSM’yi hayal ettiğimizin ötesinde kullanılabilir hale getirdi. Bu anlamda çok iyi bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Bir şeyler hayal ediyorsunuz, içerisini insanlarla dolduruyorsunuz ve sonrasında böyle olmayabiliyor. Çok şanslıydık ki binanın sonraki hayatında oralar doldu ve kullanılır hale geldi. Biz şu an BAKSM’de yapılan etkinlikleri büyük mutlulukla takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazarak Mercek Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mercek Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Mercek Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mercek Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz